Collectie

Een sfeervol huis met gordijnen, raamdecoraties, karpetten, shutters en tapijt.
Mooie overgordijnen, bijpassende raamdecoratie, een mooi karpet op de vloer of tijdloze shutters voor het raam…de goede interieurstoffering zorgt voor sfeer in uw interieur en maakt uw huis àf. Met uw smaak en stijl als uitgangspunt inspireren wij in kleur- en materiaalkeuze en met degelijk technisch advies. Soms is een zwaardere stof net wat prettiger voor de akoestiek in huis. Of ligt de keuze voor een kamerhoge stof meer voor de hand omdat deze naadloos verwerkt kan worden of net wat prijsvriendelijker is. Wij gidsen u door de grootste collectie van Nederland, gewoon bij ons in Panningen.

Welke woonstijl heeft u?
Houdt u van een landelijke stijl? Dan kunt u bij ons terecht voor prachtige linnen stoffen, shutters, en tapijten gemaakt van natuurlijke materialen. Gaat u voor modern design? Dan vallen onze bijzondere stoffen zeker in de smaak. Onze gordijnen van parachutestof bijvoorbeeld, of een tapijt van leer. Liefhebbers van luxe vallen voor onze collectie zijden gordijnstoffen en velours tapijt. Ook voor een sobere minimalistische stijl hebben wij tijdloze stoffen in de collectie. Kijk eens rond op de site of kom bij ons langs in onze showroom, Kerkstraat 47 Panningen. Wat uw smaak ook is, u bent van harte welkom.

Zakelijke markt
Beumers Ateliers levert ook oplossingen op maat voor kantoren, hotels, zorginstellingen, scholen en restaurants. Hierbij houden we behalve met design en esthetiek ook rekening met akoestiek, (brand)veiligheid, duurzaamheid en zon-, licht-, en warmteregulering. Bel gerust voor een afspraak met 077 3074500 en vraag naar Marc Beumers. 

Interieurstoffen

Interieurstoffen zijn een essentieel onderdeel van ieder interieur.
In harmonie met de architectuur of juist als interessant contrast. Als praktische zonbuitenhouder, lichtdoorlater of sfeermaker. Bij ons vindt u de mooiste stoffen in verschillende materialen en stijlen voor allerlei toepassingen. We hebben de meest complete collectie topstoffen van Nederland en werken met stoffenhuizen als Kvadrat, Christian Fishbacher, Chivasso, Kendix, Sahco, Jab, Nya Nordiska, Designers Guild, De Ploeg, Rubelli, Dedar, Creation Baumann en KinnaSand. Dankzij ons eigen atelier weten we ook hoe we al die prachtige meters moeten verwerken tot passende raambekleding bij u thuis.

Behalve aan particulieren leveren we ook oplossingen op maat voor hotels, kantoren, zorginstellingen, scholen en restaurants. Hierbij houden we naast stijl, smaak en uitstraling ook rekening met duurzaamheid, uitstraling en veiligheid. Zo zijn gordijnen voor een hotel of zorginstelling vaak gemaakt van 100% Trevira CS, een vlamvertragende textielvezel die voldoet aan de internationale normen. En adviseren we voor een conferentieruimte gordijnen die de akoestiek ten goede komen.

Vloerkleden

Bij onze maatwerk karpetten heeft ú het voor het zeggen.
Uni of een pittige kleurenmix, wol, linnen of synthetisch, superstrak of heerlijk hoogpolig, klein of comfortabel groot? Kiest u voor contrast met uw (harde) vloer of mag het allemaal meer ton sur ton? Het kan wat ons betreft allemaal. We adviseren u graag welk kleed er bij u de vloer mag aankleden. In onze showroom vindt u tal van prachtige voorbeelden.

Onze merken: Danskina, Fabula Living, Millenerpoort Design, van Besouw, BIC, Ruckstuhl, De Poortere, Desso, Limited Edition, Carpet Sign en KinnaSand.


Raamdecoraties

Kies eens iets anders voor het raam!
Uit gewoonte kiezen voor jaloezieën of een rolgordijn is niet nodig. Sterker nog: met de keuze van tegenwoordig is functioneel ook mooi en vice versa. Bij ons vindt u een uitgebreide presentatie van de meest fraaie en innovatieve systemen in raamdecoratie.

We adviseren zowel particulieren als architecten en zakelijke opdrachtgevers over raamdecoratie en over zon- en warmteregulering in woningen en professionele ruimten. Want in het zonnetje zitten is leuk op een terras, maar als u aan het werk bent of een boek wil lezen op de bank, is het minder. Een prettige lichtinval en een effectieve bescherming tegen warmte en zonlicht is bijzonder belangrijk in ruimtes waar geleefd of gewerkt wordt.

Met onze merken als Sunway, Nature Deco, Silent Gliss, Wood & Washi, Verosol en Luxaflex bent u verzekerd van stijl, kwaliteit en vernieuwing.
Vloerbedekking

Zachte vloeren mogen weer
En dat is goed nieuws, want wat is er lekkerder dan met je blote voeten wegzinken in een heerlijk tapijt? We laten u graag zien wat voor moois we in huis hebben.

Een vloer op kantoor, in een winkel of zorginstelling moet vaak aan andere eisen voldoen dan de vloer bij u thuis. Denk daarbij aan antistatische, brandvertragende of vuilwerende eigenschappen. Maar dat betekent niet dat de uitstraling of het uiterlijk minder belangrijk zijn. Kiezen tussen functioneel en mooi is niet nodig, we werken met topmerken als Desso, van Besouw, Object Carpet, Vorwerk, Ruckstuhl, Forbo Flooring, Interface, Marmoleum, Green Flor, Therdex, Parade, Bonaparte, Coral en Cunera.

Trouwens: ook voor harde onderhoudsarme vloeren van linoleum of pvc kunt u bij ons terecht. Dankzij onze eigen plaatsingsdienst bent u bovendien verzekerd van deskundige installatie. 

Shutters

Wij zijn fan van shutters.
Niet alleen geeft u hiermee uw huis een vleugje Southern Style, ze zijn vooral een duurzame investering in uw huis. Maar er is meer. Deze vorm van raambekleding past in zowel een landelijk, klassiek of Scandinavisch minimalistisch interieur. Bovendien passen shutters op bijna alle typen ramen: rond of vierkant, zeer groot of heel klein. Met shutters speelt u met de lichtinval in huis, de houten panelen zijn op maat en kleur gemaakt en worden door ons vakkundig geïnstalleerd.

Zie ook www.jasnoshutters.nl