Nieuws

Verduurzamen met interieurstoffering


Met de stijgende energieprijzen zijn we allemaal op zoek naar manieren om in de koude wintermaanden te besparen op de energierekening. Met duurzame interieurstoffering kunt u er ook deze winter comfortabel bij zitten


> lees meer


VACATURE: naaisters


Ervaren (gordijn)naaisters
part-time ca. 20 à 30 u/w
Voor ons confectieatelier zijn wij op zoek naar ervaren naaisters voor het maken van maatwerk interieurtextiel, gordijnen, kussens etc. Heb je ervaring met werken in een professioneel atelier? Ben je gewend te werken met industriële naaimachines en ben je op zoek naar een baan in een leuk team met echte vakmensen? Reageer dan snel!

Leerling naaisters
part-time ca. 20 à 30 u/w
Wij zoeken leerling naaisters voor het maken van tafellinnen voor zusterbedrijf Cottona Table Textiles. Ben je een aanpakker en handig met de naaimachine? Wil je graag het confectievak leren en werken in een gezellig team in Panningen? Reageer dan snel want dan zijn we op zoek naar jou. Je krijgt goede begeleiding en we zorgen ervoor dat je je snel op je plek voelt.

Heb je interesse? Stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar marc@beumersateliers.nl of mieke@cottona.com

(vacature geplaatst op 6 september 2022)

> lees meer


Interieurtrend 2023: organische vormen


De blokbank maakt plaats voor een halfrond exemplaar. De rechthoekige salontafel maakt plaats voor een ronde versie. De eetkamertafel anno 2023 is ovaal of amoebe-achtig van vorm. Het rechthoekige vloerkleed wordt vervangen door een rond, ovaal of organisch gevormd exemplaar. Zachte ronde vormen in het interieur zijn in! Een herhaling van interierieurtrends uit de jaren 50 en 60. Geïnspireerd door het verlangen om de natuur in huis te halen. 

In onze showroom vind je een uitgebreide collectie organisch gevormde, ovale en ronde vloerkleden in alle denkbare kleuren, texturen en prijsklassen. In uni of gedessineerd, hoogpolig of laagpolig. We kunnen zelfs een eigen vorm vloerkleed helemaal op maat voor u laten maken.


Op de foto: vloerkleed Agate Low uit de nieuwe collectie van Limited Edition

> lees meer


Hot item: Ruimteakoestiek


Thuis, op school of kantoor bepaalt het binnenmilieu ons comfort. Hoe we ons er voelen hangt af van temperatuur, luchtvochtigheid en zuurstof, licht, geur en kleur, maar ook van geluid. Een goede ruimteakoestiek voorkomt stress en vermoeidheid.

Stoffen en tapijten zijn (mits goed toegepast) bij uitstek geschikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. De specialisten van BeumersAteliers zijn helemaal thuis in dit onderwerp.

We adviseren u graag over akoestische materialen en zelfs voor de meest minimalistische interieurs vinden we altijd een oplossing. Ook zonder toepassing van hoogpolige tapijten en wollen gordijnen ;-)

> lees meer


Merk uitgelicht: Kvadrat


Kvadrat is een Deense producent van meubel- en gordijnstoffen, tapijten, akoestische materialen en textiele accessoires. Kvadrat is opgericht in 1968 en heeft diepe wortels in de Scandinavische designtraditie. Het merk zoekt voortdurend de grenzen op van de esthetische, technische en functionele eigenschappen van textiel. Bekijk hier hoe de collecties van Kvadrat worden toegepast.

Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom ?

https://kvadrat.dk

> lees meer