Woonhuis Helden


Voor een energieneutrale moderne privé woning van een aannemer uit Helden verzorgden wij zonweringen, gordijnen, vaste vloerbedekking en vinylvloerbedekking.
Villa Hegelsom


In deze moderne schuurwoning kwamen gordijnen van een zware wollen viltstof voor privacy van de bewoners en om de akoestiek in de grote open binnenruimte te verbeteren. Een ‘gekke’ grofmazige kanten stof geeft de eetkamer een luchtige toets.
Villa Haelen


In deze moderne villa in Haelen kwamen gekreukelde en gewaxte linnen gordijnen. Hiermee geven we een nonchalante touch aan deze strak ontworpen en minimalistisch ingerichte woning.
Woonhuis Maaseik


Een kleurrijk interieur met mooie en luxe materialen. Als contrast met de marmeren vloer en het bamboe behang pasten we veel warme materialen en kleuren toe. Het interieur is een mooie co-productie met Milou van Sijben Wonen.
Manege Weert


In deze moderne manege respecteerden we de architectuur en kozen voor hoogwaardige maar onopvallende donkere inbetweens, zonweringen en roedes. Zo konden we een goed zicht naar buiten behouden en tegelijkertijd een gezellig en warm interieur creëren. Dat hebben we gerealiseerd met een mooi materiaal van het Italiaanse stoffenhuis Dedar. Project in samenwerking met Erwin Laenen, ontwerper van Bad & Keuken Design uit Sevenum.
Kantoor Oirlo


Een knalrode loper is de eyecatcher voor dit kantoor in Oirlo. De loper is meer dan 20 meter lang, gaat dwars door het gebouw heen en verbindt de entree met de kantine aan de achterzijde. Verder plaatsten wij diverse zonweringen en installeerden de verduisteringsgordijnen in de presentatieruimte.
Woonhuis Weert


Ingetogen en warm zijn de kernwoorden voor deze woning in de binnenstad van Weert. We gebruikten hiervoor natuurlijke materialen in verschillende structuren, zoals de Washi Fields aan de voorzijde. Deze raamdecoratie zorgt voor optimale lichtinval en privacy. Boven plaatsten we brede houten shutters. Een project in samenwerking met binnenhuisadviseur Jeroen Hornbach van Sijben wonen.
Jacht Maasbracht


De stoffering van de ‘Grand Sturdy AC Variotop’, het topmodel van jachtbouwer Linssen Yachts uit Maasbracht, verzorgden we samen met interieurarchitecte Bertine Cremers. We leverden maatwerk in gordijnen, kussens, spreien, raamdecoraties en zonweringen.
Villa Nederweert


Voor een moderne villa in Nederweert maakten wij gordijnen en raamdecoraties die de architectuur en de mooie detaillering van het gebouw versterken en tegelijkertijd zorgden voor een behaaglijk en huiselijk interieur.
Kantoor Heythuysen


Mooie en functionele oplossingen waren het uitgangspunt bij de renovatie van het interieur van het hoofdkantoor van Rabobank Peel, Maas en Leudal. Op de vloer kwam een creatieve mix van harde (pvc) en zachte vloerbedekking. Voor het raam kwamen koordgordijnen, rolgordijnen in verschillende transparanties en traditionele gordijnen met waveplooien. Ook installeerden we nieuwe zonwering. Mooie samenwerking met interieurarchitecte Jackie Rademakers.
Rietgedekte villa Weert


In deze moderne rietgedekte villa te Weert is gekozen voor verschillende luxe materialen. De hoge eetkamer hebben we geaccentueerd door een bijzondere gordijnstof toe te passen. De luxe wandbekleding is een ingetogen eye-catcher met een hoog aaibaarheidsgehalte. De mat zwarte gordijnroedes matchen met de stalen deuren, lampen en Fenix keuken. In de slaapkamer zorgen zwarte shutters voor een luxe warme sfeer. Dit prachtige eindresultaat is tot stand gekomen door een mooie samenwerking tussen de opdrachtgever, Jean Marx van Sijben Wonen Roermond, Erwin Laenen van Bad & Keuken design in Sevenum en Beumers Ateliers in Panningen.
Moderne schuurwoning Bakel


Het interieur van deze Villa in Bakel (LA Architecten Ingenieurs) vormt een sereen geheel door de combinatie van kleur- en materiaalgebruik. Grof geweven transparante gordijnen worden gecombineerd met design ophangsystemen. Royale vloerkleden zorgen voor een rustige uitstraling. Voor het praktisch gemak installeerden we elektrisch bedienbare horizontale jaloezieën.

Fotocredits: Jaro van Meerten, The Art of Living magazine